Опис Джин Larios 12 Premium Gin 0.7 л 40%
Джин Larios 12 - це ексклюзивний іспанський напій преміум класу, виготовлений знаменитою однойменною маркою в піторескової Малазі, має унікальну формулу, яка увібрала в себе всю унікальність і неповторність регіональних алкогольних напоїв, доповнюючи їх неповторними смаковими та ароматичними характеристиками, чарівними. Цифрове позначення "12" у назві цього напою не є відображенням його витримки у роках, а символізує кількість ботанічних інгредієнтів, що лежать в основі букета. Серед них – дикий ялівець, що задає тон для всіх джинів; коріандр, який додає таємничі акценти; мускатний горіх; квіти апельсина; янголіка; лайм; кірка апельсина; лимон; танжерін; клементин; грейпфрут та мандарин. Гармонійно збалансовані багаті та багатогранні смакові якості створюють неповторну монотонну красу напою. Джин Larios 12 0,7 піддається п'ятикратній дистиляції, щоб очистити його від небажаних смакових та ароматичних домішок, які можуть заважати повній насолоді делікатними нюансами джину. Заключна стадія дистиляції проводиться з додаванням апельсинових квіток, що надають напою тонкий аромат.
Елегантний дизайн пляшки додає напою штрих розкоші, роблячи його бажаним доповненням як для барних стійок, так і для домашніх алкогольних колекцій, прикрашаючи будь-яку коктейльну карту. Винятковий іспанський джин Ларіос 12 запрошує відкривати нові смаки у його невичерпному ароматичному букеті щодня.
Особливості смаку джину Larios 12 виражаються через виразні ялівцеві тони, які гармонійно сплітаються з яскравими цитрусовими акцентами, переходячи в м'який післясмак, наповнений квітковими та фруктовими нотами.
Ароматичний профіль джину прикрашений мускатним горіхом і ангеликою, які чудово доповнюють ялівцеву базу, підняту на високі ноти цитрусів.
Колір напою ідеально чистий і вишуканий, з грайливими кристалами, які підкреслюють його високу якість.
У плані гастрономічних поєднань цей джин чудово подається в незмінному вигляді, з додаванням льоду або як складова вишуканих коктейлів. Він гармонує з фруктовими десертами і є чудовим вибором для завершення трапези як діжестив.