063 049 00 55
м. Богуслав, вул. Польова 42з 11:00 до 21:00

Біле вино

Фильтр
Вино Bodega Toro Rojo блакитне напівсухе 0.75 л 11%
Іспанія
В наявності
169 грн
від 2-х пляшок -10%
Вино Carta Vieja Chardonnay біле сухе 0.75л 13%
Чилі
В наявності
245 грн
Вино Charton Blanc Moelleux біле напівсолодке 0.75л 10%
Франція
В наявності
179 грн
Вино Charton Blanc біле сухе 0.75л 11%
Франція
В наявності
179 грн
Вино Gran Castillo Moscatel біле напівсолодке 11% 0,75л
Іспанія
В наявності
279 грн
Вино Gran Castillo Viura-Chardonnay біле напівсолодке 11% 0.75л
Іспанія
В наявності
280 грн
Вино Juan De Juanes біле сухе 0.75л 12%
Іспанія
В наявності
225 грн
від 2-х пляшок -20%
Вино Robert Charton Blanc de Blancs сухе біле 0.75л 11%
Франція
В наявності
299 грн
Вино Monte Garoa dry white біле сухе 11% 0.75л
Іспанія
В наявності
160 грн
Вино Monte Garoa semisweet white біле напівсолодке 10.5% 0.75л
Іспанія
В наявності
160 грн
Вино Muddy Boots Sauvignon Blanc біле сухе 12.5% 0.75л
Австралія
В наявності
289 грн
Вино Muddy Boots Shardonnay біле сухе 12.5% 0.75л
Австралія
В наявності
289 грн
Вино Peter Mertes Liebfraumilch Pfalz біле напівсолодке 9.5% 0.75л
Німеччина
В наявності
210 грн
Вино Peter Mertes Riesling Kabinett біле напівсухе 11% 0.75л
Німеччина
В наявності
240 грн
Винний напій Mikado Слива біла солодке 0.7л 11%
Україна
В наявності
86 грн
Вино Piccola Italia біле напівсолодке 11% 0.75л
Італія
В наявності
179 грн
Вино Piccola Italia біле сухе 11% 0.75л
Італія
В наявності
179 грн
Вам вже виповнилось 18 років?

Біле вино - це алкогольний напій, виготовлений з винограду, який може бути як білими, так і темними сортами, відмінність у виробництві білого вина полягає в тому, що після збирання врожаю шкірка винограду швидко відокремлюється від соку, що запобігає фарбуванню та надає напою його світлий. колір. Процес ферментації білого вина часто відбувається за більш низьких температур порівняно з червоним, що допомагає зберегти свіжі та яскраві аромати. В результаті біле вино має цілий спектр смаків та ароматів, від свіжих фруктових та цитрусових нот до більш складних відтінків, таких як горіхи, мед та спеції. Білі вина можуть бути як сухими, так і солодкими, пропонуючи різноманітні стилі для різних кулінарних комбінацій.

Відмінною рисою білого вина є його блідо-золотистий або світло-солом'яний колір, який миттєво приковує погляд і віщує освіжаючий смаковий досвід. Виробництво білого вина включає акуратне відділення соку від шкірки винограду, що дозволяє зберегти чистоту і легкість смаку, в той час як багатий аромат букета розгортається в повному спектрі від ніжно-фруктових до складних квіткових і мінеральних нот.

Аромати білого вина можуть змінюватись від свіжих нот зеленого яблука, цитрусу та груші до більш екзотичних відтінків тропічних фруктів, таких як манго та папайя, а також ніжні квіткові та трав'яні нюанси. Залежно від сорту винограду та регіону виробництва, кожна пляшка розповідає свою унікальну історію, роблячи кожен ковток мандрівкою в інший куточок світу.

Біле вино ідеально підходить як для аперитиву, так і як супровід до страв. Воно гармонує з морепродуктами, легкими салатами, м'якими сирами та птицею, підкреслюючи та доповнюючи їх смаки, не заглушаючи їх власним тягарем. Це робить біле вино ідеальним вибором для тих, хто цінує баланс та гармонію у їжі та напоях. Сервірування білого вина також має свої особливості: його зазвичай подають охолодженим, щоб максимально розкрити смакові та ароматичні якості. Це додає напою особливу привабливість у спекотні літні дні або як освіжаючий акцент на вечірці.