Ua Ru
063 198 88 61
м. Богуслав, вул. Польова 42з 11:00 до 21:00

Біле сухе вино

Фильтр
Вино Carta Vieja Chardonnay біле сухе 0.75л 13%
Чилі
В наличии
245 грн
Вино Charton Blanc біле сухе 0.75л 11%
Франція
В наличии
199 грн
Вино Juan De Juanes біле сухе 0.75л 12%
Іспанія
В наличии
225 грн
від 2-х пляшок -20%
Вино Robert Charton Blanc de Blancs сухе біле 0.75л 11%
Франція
В наличии
299 грн
Вино Monte Garoa dry white біле сухе 11% 0.75л
Іспанія
В наличии
169 грн
Вино Muddy Boots Sauvignon Blanc біле сухе 12.5% 0.75л
Австралія
В наличии
320 грн
Вино Muddy Boots Shardonnay біле сухе 12.5% 0.75л
Австралія
В наличии
289 грн
Вино Piccola Italia біле сухе 11% 0.75л
Італія
В наличии
199 грн
Вино Castellani Principesco Pinot Grigio IGT біле сухе 12% 0.75л
Італія
В наличии
289 грн
Вино L'arca Grillo Sicilia DOC біле сухе 12.5% ​​0.75л
Італія
В наличии
289 грн
Вино Terre di Verona Pinot Grigio delle Venezie IGT біле сухе 12% 0.75л
Італія
В наличии
270 грн
Вино Terre di Verona Soave DOC біле сухе 12% 0.75л
Італія
В наличии
299 грн
Вино Terre Forti Vino Bianco D’Italia біле сухе 11% 0.75 л
Італія
В наличии
210 грн
Вино Torre Tallada Blanco Joven біле сухе 12% 0.75л
Іспанія
В наличии
179 грн
Вино Purcari Pinot Grigio біле сухе 13% 0,75л
Молдова
Нет в наличии

Вам уже виповнилось 18 років?

Біле сухе вино - різновид вина з білих виноградних сортів без додавання зайвої цукровості в кінцевий продукт, в процесі ферментації цукор, що міститься у винограді, практично повністю перетворюється на алкоголь під дією дріжджів, що робить вино сухим, тобто несолодким на смак . Виробництво білого сухого вина починається із збирання винограду, який проводиться вручну чи механічно. Ключовим моментом є точне визначення часу збирання врожаю, оскільки від цього залежить цукристість та кислотність майбутнього вина. Після збирання виноград подрібнюють і пресують для отримання соку мезги. Відмінною особливістю у виробництві білого вина є відокремлення соку від шкірки винограду відразу після пресування, щоб уникнути пігментації та зберегти світлий колір вина. Потім сік піддається освітленню та фільтрації перед ферментацією. Ферментація білого вина зазвичай відбувається за нижчих температур, ніж у червоного, що допомагає зберегти свіжість та аромат вина.

Білі сухі вина характеризуються світлим кольором, який може змінюватись від майже прозорого до золотистого. Аромат таких вин часто включає ноти цитрусових, зелених фруктів, білих квітів, трав та мінералів. Смак білого сухого вина зазвичай освіжаючий, з яскраво вираженою кислотністю, що робить його чудовим супроводом до різноманітних страв.

Серед найбільш популярних сортів винограду для створення білого сухого вина виділяють Шардоне, Совіньйон Блан, Ріслінг, Піно Гріджо та багато інших. Кожен сорт надає вину свої унікальні відтінки смаку та аромату.

Біле сухе вино подають охолодженим, зазвичай, при температурі від 8 до 12 градусів Цельсія. Воно чудово поєднується з морепродуктами, легкими салатами, білим м'ясом та різними сирами, а також може виступати як аперитив.