063 049 00 55
м. Богуслав, вул. Польова 42з 11:00 до 21:00

Бурбон

Фильтр
Віскі Kentucky Jack 0.7л 40%
1
Бельгія
В наявності
489 грн
Bell Rock American Whiskey 0.7л 40%
США
В наявності
679 грн
Віскі Bandwagon 0.7л 41.3%
2
Бельгія
В наявності
509 грн
Віскі Jim Beam Black 0.7л 43%
США
В наявності
899 грн
Віскі Kentucky Jack 1л 40%
Бельгія
В наявності
629 грн
Віскі Jim Beam White 0.7л 40%
США
В наявності
699 грн
Бурбон Wild Turkey 81 0.7л 40.5%
1
США
В наявності
659 грн
Віскі Maker's Mark 0.7л 45%
США
В наявності
1199 грн
Віскі Jim Beam White 0.7л + 2 склянки Хайбол
США
В наявності
799 грн
Bell Rock Butterscotch Bourbon 0.7л 40%
США
Очікуємо
879 грн
Bell Rock Aplle & Honey Whiske 0.7л 30%
США
Очікуємо
679 грн
Bell Rock Cinnamon Whiskey 0.7л 30%
США
Очікуємо
679 грн
Вам вже виповнилось 18 років?

Бурбон - це різновид американського віскі, що виготовляється з кукурудзи і витриманого в нових обпалених дубових бочках, є символом американської культури і відомий своїм солодким, повним і складним смаком, за законом, щоб напій міг називатися бурбоном, він повинен відповідати ряду строгих крих. США у 1964 році, коли бурбон був визнаний «особливим продуктом Сполучених Штатів». Історія бурбону починається наприкінці 18-го століття, коли перші поселенці з Європи стали освоювати Аппалачі та південь сучасних США. Назва «бурбон» походить від округу Бурбон у штаті Кентуккі, який був великим центром відправлення дистилятів вниз по Огайо та Міссісіпі. Основний інгредієнт бурбона, кукурудза, був доступною і дешевою сировиною в цьому регіоні, що зумовило вибір саме цього злаку у виробництві.

Щоб напій міг бути класифікований як бурбон:

  • У його складі має бути не менше ніж 51% кукурудзи.
  • Він повинен бути дистильований за міцності не вище 80% алкоголю за обсягом (160 proof).
  • Витримка бурбона здійснюється виключно у нових, обпалених зсередини дубових бочках.
  • Початкова міцність при заливанні в бочки не повинна перевищувати 62.5% алкоголю за обсягом (125 proof).
  • Бурбон не повинен містити добавок, крім води, яка може використовуватися лише для коригування фортеці перед бутілюванням.

Процес виробництва бурбона починається з приготування затора, суміші злаків, провідним компонентом якої є кукурудза. Потім слідує ферментація, дистиляція і витримка в бочках. Особливістю виробництва є використання обпалених дубових бочок, які надають бурбону характерного кольору, аромату та смаку з нотками карамелі, ванілі, диму та прянощів.

Бурбон тісно пов'язаний з історією та культурою американського Півдня, особливо зі штатом Кентуккі, який вважається його батьківщиною та найбільшим виробником. Напій став невід'ємною частиною американської спадщини, символізуючи прагнення свободи, якості та майстерності. У сучасному світі бурбон продовжує залучати як традиційних шанувальників, так і нове покоління поціновувачів завдяки своїй універсальності в коктейлях і здатності дивувати глибиною смаку при вживанні в чистому вигляді. Бурбон є напоєм з історією в кожному ковтку, що пропонує унікальну подорож через смаки та аромати Америки.