063 049 00 55
м. Богуслав, вул. Польова 42з 11:00 до 21:00

Односолодовий віскі

Фильтр
Віскі Connemara Original 0.7л 40%
Ірландія
В наявності
1290 грн
Віскі Balvenie Doublewood 12 років 0.7л 40%
Шотландія
В наявності
3420 грн
Віскі Auchentoshan American Oak 0.7л 40%
Шотландія
В наявності
1399 грн
Віскі The Glen Grant Majors Reserve 0.7л 40%
Шотландія
В наявності
890 грн
Віскі Glen Grant 10 років 0.7л 40%
Шотландія
В наявності
1690 грн
Віскі Sexton 40% 0.7л
Ірландія
В наявності
1460 грн
Віскі Glenfiddich 12 років 0.7л 40%
Шотландія
В наявності
2299 грн
Вам вже виповнилось 18 років?

Односолодовий віскі - це особливий вид віскі, який виробляється виключно з одного типу солодового ячменю в одному винокурні, відрізняється глибоким смаком і ароматом, який може змінюватись від одного винокурні до іншого, забезпечуючи унікальне вираження місцевих умов, води та традицій. Процес виробництва односолодового віскі починається з пророщування ячменю, щоб перетворити його крохмаль на цукор. Потім пророщений ячмінь висушують часто з використанням диму торфу, який надає напою його характерний димний аромат. Після цього солод перемелюють і змішують з водою, створюючи місиво, яке потім ферментують, перетворюючи цукру на алкоголь. Отриманий продукт дистилюють, зазвичай двічі, у мідних аламбиках, що посилює його чистоту та аромат.

Завершальним етапом є тривала витримка в дубових бочках, яка не тільки пом'якшує та збагачує смак віскі, але й надає йому помітних нот ванілі, карамелі та деревини. Час витримки може значно змінюватись і сильно впливає на кінцеві характеристики напою.

Односолодовий віскі славиться своєю різноманітністю ароматів та смаків, які можуть включати все від свіжих фруктових та квіткових нот до глибоких терпких та димних відтінків. Це робить його особливо популярним серед поціновувачів та колекціонерів, які цінують складність та різноманітність смаку.

Вживати односолодовий віскі переважно в чистому вигляді або з невеликою кількістю води, щоб повністю розкрити його багатий аромат та багатошаровий смак. Це чудовий вибір для тих, хто хоче глибше зрозуміти та оцінити традиційне віскі та його тонкощі.